Adel Präster Borgare Bönder

Det gamla samhället i sin prydno. Arbetaren som på den tiden inte fanns, finns fortfarande inte med i bestånden. Industrialismen lockade och formade de löskefolk som inte benämdes annat än som samhällets hjon, bespottas i valrörelsen. Därtill att ur egna leden förlöjliga och gå i personangreppp. Arbetaren som har glömt vem h*n är.

Om jag ser i stort så pågår smutskastning, negligering, rastänkande och varför jag reagerar är det pågående som händer i Frankrike angående romerna. Vi har ett fritt Europa som innebär att vi får fara och leva fritt över gränserna. Hmmm.. Vilka gränser handlar det om? Romerna finns inte på den karta över folk som anses sig vara förmer. Ut med dem bara. Kallas kriminella osv.

Har en nära vän som uttalade sig så här: Den som röstar på Mona, bör omyndigförklaras! Denne "vän" ingår i ståndet bönder.

Vaaaaaaaaaad är detta? Är det en vän? Var finns förståelsen för demokratins grunder? Var finns friheten i ett fritt Europa? 

Hoppas ni förstår ironin i inlägget. För t.o.m. den arme uteliggaren tror på att alliansen fixar det bättre för honom. Hur långt kan vi tillåta oss att bli så påverkade av media och inte tänka efter varifrån vi kom och vart vi är på väg.

 

 

 

 

måndag 06 september 2010 09:35
1 Fan

Inga kommentarer Adel Präster Borgare BönderDin kommentar :

(valfritt)

(valfritt)

error

Observera att stötande, rasistiska eller liknande kommentarer inte är tillåtna på den här sidan.Om någon lämnar in ett klagomål på det du skrivit använder vi din internetadress (50.17.162.174) som identifiering.     


Du måste vara ansluten för att skriva ett meddelande till milliare

Du måste vara ansluten för att lägga till milliare till dina vänner

 
Skapa en blogg